Geschreven vanuit ervaring

Voor iedereen leesbaar

Ook digitale abonnementen

Kinderboeken voor kinderen met een anders werkend lijf

Voor kinderen met een anders werkend lijf kan het leven uitdagend zijn. Door een kinderboek te lezen waarin ‘mijn lichaam werkt anders’ centraal staat, kunnen zij hun eigen situatie beter leren begrijpen en zichzelf accepteren. Meer weten over boeken voor kinderen met een anders werkend lijf? Lees dan verder.

Meer weten over intensieve zorg?

foto van vrouw

Boeken van een ervaringsdeskundige voor kinderen met een anders werkend lijf

Joy Moonen is al haar hele leven zwaar spastisch. Door zuurstofgebrek werd zij zo geboren. Zij weet als geen ander wat het is als je denkt ‘mijn lichaam werkt anders,’ en schreef hier een kinderboek over. In haar helpboekenserie ‘Hoi ik ben Joy’ wil ze kinderen leren over het leven met een spasme. Deze boekjes zijn ook uitstekend als hulpboek voor ouders, die met dit kinderboek kinderen uit kunnen leggen hoe het zit als ‘mijn lichaam anders werkt’. Deze boeken voor kinderen met een anders wekend lijf zijn op verschillende manieren beschikbaar:

Voor alle digitale boeken kun je een jaarabonnement afsluiten. Hiermee worden de boekjes bewaard en kun je ze steeds opnieuw afluisteren op je desktop, tablet of mobiel.

Wat maakt het werk van Joy zo bijzonder? Het op een ontluisterende wijze mensen weten te benaderen waarbij je je eigenlijk zelf inclusief voelt. Ze vanuit intrinsieke motivatie met elkaar gaan verbinden. Die diversiteit zorgt ervoor dat men probeert om de wereld door de zelfde ogen als Joy te bekijken en samen te leren.

Bestel je kinderboeken via de webshop

Joy schrijft boeken voor mensen met een anders werkend lijf, maar ook voor de mensen om hen heen. Voor de broertjes en zusjes van kinderen met een ander werkend lijf kan een kinderboek helpen om zich in te beelden wanneer ‘mijn lichaam anders werkt’. Zo ontvangen zij ook tips over het omgaan met spasme. Bekijk de webshop voor het aanbod van boeken. Heb je vragen over Joy of stichting Empower Mij uit Arnhem? Bel naar 06-55817979 of stuur een e-mail naar joy@empowermij.com. Je kunt je vragen ook stellen via het contactformulier.

Ik werk al samen met