Samenwerken aan een
inclusieve omgeving

Joy is een expert die dagelijks presentaties geeft, bedrijven adviseert én werkt aan een inclusieve samenleving.

Dit is wat ik doe

Als anderswerkend lijf expert is Joy een veelgevraagd spreker op nationale én internationale congressen. Daarnaast geeft ze trainingen, verzorgt ze workshops en adviseert ze bedrijven en scholen op het gebied van inclusie.

Of het nu een kleine bijeenkomst is of een over volle conferentie, Joy verzorgt graag een presentatie. Ze heeft geen standaard presentatie, maar stemt haar verhaal altijd af op de wensen van de opdrachtgever. Ze is te boeken om te spreken over diverse onderwerpen en in staat een zaal toehoorders te boeien en te ontroeren. Na afloop van de presentatie zijn de door Joy geschreven boeken te koop en bestaat de mogelijkheid ze door haar laten signeren.

“Voor onze jaarlijkse conferentie waren we op zoek naar een spreker die in staat is om een verhaal te brengen dat waarde toevoegt en resoneert. Het verhaal van Joy en de wijze waarop ze op onbevangen, dappere en innemende manier interactie heeft met haar publiek is een absolute aanrader.”

Aqil Radjab - Nationaal directeur BBI Nederland & Vlaanderen

Advies over inclusie

Is jouw organisatie op de goede weg om een inclusieve werkgever te worden? Voelt iedereen zich welkom en gehoord binnen het bedrijf? Is jouw restaurant voor iedereen toegankelijk? Wil je advies over hoe te komen tot een inclusieve school? Voor dit soort vragen en nog veel meer denkt Joy graag mee. Vanuit haar eigen ervaringen en dankzij haar uitgebreide netwerk is Joy in staat om bedrijven en organisaties te helpen bij het zetten van grote stappen richting een inclusieve werkomgeving.

Wil je samenwerken? Stuur me een bericht!

Ik werk al samen met

Sluit Menu
×

Winkelmand