Hoi ik ben Joy!

Mijn nieuwe serie boeken is uit. Kinderboeken over een meisje met een anderswerkend lijf. Maar het is niet alleen voor kinderen, ook voor hun ouders. Vanuit eigen ervaring geef ik oplossingen én voorbeelden hoe je omgaat met het lijf dat je is gegeven.

Joy Moonen kwam zwaar spastisch ter wereld. Medici waren ervan overtuigd dat ze nooit een volwaardig leven zou kunnen leiden. Ze heeft inmiddels echter het tegendeel bewezen. Joy functioneert geheel zelfstandig, verplaatst zich in een elektrische rolstoel, heeft een man, een dochter én is veel gevraagd adviseur, spreker en schrijft boeken. Vanuit eigen ervaring heeft Joy nu de kinderboekenreeks ‘Hoi ik ben Joy’ geschreven, waarin ze oplossingen en voorbeelden geeft aan ouders van én aan kinderen met een anderswerkend lijf.

De boekjes zijn voor kinderen, ouders én professionals. Kinderen wil ik inspireren, ouders en professionals wil ik helpen om het gesprek aan te gaan. Want dat is niet altijd makkelijk! Hopelijk kunnen mijn boekjes hen daarbij ondersteunen. 

Previous
Next

Bekijk hier een voorproefje
van één van de boekjes

Deze reeks van 5 boekjes gaat over kleine Joy, die in elk boekje een uitdaging bespreekt waar ze tegenaan loopt en op zoek gaat naar een oplossing. Joy: “De boekjes zijn voor kinderen, ouders én professionals. Kinderen wil ik inspireren, ouders en professionals wil ik helpen om het gesprek aan te gaan. Want dat is niet altijd makkelijk! Hopelijk kunnen mijn boekjes hen daarbij ondersteunen.

“Met de verkoop van de papieren versie, kunnen we andere vormen van de boekjes gaan realiseren. Luisterversies, e-boekjes, e-boekjes met gebaren voor kinderen die slechthorend of doof zijn, boekjes in braille voor kindjes die blind zijn. Die we gratis beschikbaar maken, Zodat iedereen van de boekjes kan genieten.”

Sluit Menu
×

Winkelmand