Hoi ik ben Joy!

Ben je op zoek naar een helpboek om kinderen te leren omgaan met een handicap? In mijn reeks van vijf boekjes kun je lezen over de kleine Joy en haar anders werkende lijf. Deze boekjes zijn zowel op papier als digitaal te lezen. Ik wil kinderen niet alleen informeren over hun handicap, ik wil hen ook inspireren. ‘Ga op zoek naar hoe jij de dingen kunt waar jij van droomt.’ Ouders en professionals wil ik helpen om het gesprek aan te gaan.

Een helpboek om kinderen te leren
omgaan met een handicap

Door zuurstofgebrek ben ik bij mijn geboorte spastisch ter wereld gekomen. Hierdoor werkt mijn lijf anders. Mijn ouders en ik hebben altijd gezocht naar de mogelijkheden. Met deze mentaliteit heb ik een volwaardig leven op kunnen bouwen en zijn mij dingen gelukt die ik heel graag wilde. Ik heb mijn eigen carrière, een mooi gezin en ik werk vanuit Arnhem samen met tal van bedrijven én gezinnen. Ik weet hoe belangrijk het is om antwoorden te vinden op jouw vragen, bij iemand waarin jij je herkent. En dat ‘anders’ zijn niet apart hoeft te zijn als kinderen kennismaken met elkaars verschillen . Met mijn helpboek wil ik kinderen informeren over hun handicap en wil ik hen hiermee leren omgaan.

Vijf kinderboekjes om kinderen te helpen

Mijn ervaringen heb ik samengebracht in vijf kinderboekjes met de bedoeling om zowel kinderen als ouders op weg te helpen in hun zoektocht naar een volwaardig en zelfredzaam leven. Omdat er verschillende vormen zijn om informatie tot je te nemen, zijn mijn boekjes er nu in verschillende vormen. Mijn helpboek om kinderen te informeren over een handicap en hiermee om te leren omgaan zijn beschikbaar als:

Met een jaarabonnement krijg je voor € 10,- per jaar toegang tot alle digitale vormen!

De boekjes geven antwoorden op vragen van kinderen met een anders werkend lijf. Kinderen wil ik inspireren over hun handicap, en ouders en professionals wil ik helpen om het gesprek aan te gaan. Want dat is niet altijd makkelijk! Hopelijk kan mijn helpboek helpen kinderen om te leren gaan met hun handicap en hen hierover informeren.

De ‘Hoi, ik ben Joy’-e-boekjes zijn vanaf nu als serie van vijf te bestellen. Als je een jaarabonnement afsluit, worden de boekjes bewaard en kun je ze telkens opnieuw online lezen. Dit kan op je desktop, maar ook op je tablet of mobiel.

Voor kinderen én volwassenen die liever naar mijn boekjes luisteren, heb ik ze ingesproken. Ook hier geldt: sluit een jaarabonnement af, en de boekjes worden bewaard. Je kunt ze telkens opnieuw afluisteren op je desktop, tablet of mobiel.

Voor kinderen of ouders die een slecht of geen gehoor hebben, hebben we de boekjes geanimeerd, inclusief gebarentolk en audio. Met een jaarabonnement kun je de boekjes bewaren en steeds opnieuw luisteren op je desktop, tablet of mobiel. Heb je al een account? Dan kun je ze hier toevoegen.

Inkijkexemplaar

De boekjes zijn geïllustreerd en voorzien van korte, begrijpelijke tekst. De boekjes kunnen (voor)gelezen worden van 0 tot 100 jaar. De boekjes zorgen voor een verbreding van het referentiekader bij kinderen én volwassenen. Deze hulpboeken geven kinderen informatie over hun handicap en kan ze ermee helpen leren omgaan. Neem een kijkje in de wereld van kleine Joy.

Previous slide
Next slide

In mijn webshop vind je de boeken van Joy. Naast de abonnementsvorm kun je de boeken van kleine Joy ook kopen als boxset. Zo heb je meteen alle boeken van Joy in je bezit. Heb je vragen over mijn helpboek om kinderen te informeren over hun handicap en hen hiermee leren om te gaan? Of wil je meer weten over het opvoeden van een kind met een handicap? Neem dan contact met mij op. Bel naar 06-55817979 of stuur een e-mail naar joy@empowermij.com.