Hoi ik ben Joy!

In de reeks van vijf  kinderboekjes vertelt Joy hoe zij omgaat met haar anderswerkende lijf

– Wat is spasticitet?

– Wat voor oplossingen vind ze?

– Wat gebeurt er als ze vriendjes wordt met haar lijf?

– Hoe gaat ze om met wat andere over haar zeggen?

Hoe gaat ze om met wat haar hoofd en hart wil?

Ik wil kinderen inspireren. ‘Ga op zoek naar hoe jij de dingen kunt waar jij van droomt

kinderboekjes over een kind wat een handicap - anderswerkend lijf - heeft

Door zuurstofgebrek ben ik bij mijn geboorte spastisch ter wereld gekomen. Hierdoor werkt mijn lijf anders. Mijn ouders en ik hebben altijd gezocht naar de mogelijkheden. Met deze mentaliteit heb ik een volwaardig leven op kunnen bouwen en zijn mij dingen gelukt die ik heel graag wilde. Ik heb mijn eigen carrière, een mooi gezin en ik werk vanuit Arnhem samen met tal van bedrijven én gezinnen. Ik weet hoe belangrijk het is om antwoorden te vinden op jouw vragen, bij iemand waarin jij je herkent. En dat ‘anders’ zijn niet apart hoeft te zijn als kinderen kennismaken met elkaars verschillen . Met mijn helpboek wil ik kinderen informeren over hun handicap en wil ik hen hiermee leren omgaan.

Vijf kinderboekjes om alle kinderen te inspireren 

Mijn ervaringen heb ik samengebracht in vijf kinderboekjes met de bedoeling om zowel kinderen als ouders op weg te helpen in hun zoektocht naar een volwaardig en zelfredzaam leven. Omdat er verschillende vormen zijn om informatie tot je te nemen, zijn mijn boekjes er nu in verschillende vormen. Mijn helpboek om kinderen te informeren over een handicap en hiermee om te leren omgaan zijn beschikbaar als:

Met een jaarabonnement krijg je voor € 10,- per jaar toegang tot alle digitale vormen!

De boekjes geven antwoorden op vragen van kinderen met een anders werkend lijf. En kinderen die een meest gebruikelijk werkend lijf hebben. Alle kinderen krijgen onbewuste inzichten. Volwassen worden zich bewust van dingen die ze zich – wellicht – afvroegen.

De boekjes kunnen van 0 tot 100 gelezen worden.

De ‘Hoi, ik ben Joy’-e-boekjes zijn vanaf nu als serie van vijf te bestellen. Als je een jaarabonnement afsluit, worden de boekjes bewaard en kun je ze telkens opnieuw online lezen. Dit kan op je desktop, maar ook op je tablet of mobiel.

Voor kinderen én volwassenen die liever naar mijn boekjes luisteren, heb ik ze ingesproken. Ook hier geldt: sluit een jaarabonnement af, en de boekjes worden bewaard. Je kunt ze telkens opnieuw afluisteren op je desktop, tablet of mobiel.

Voor kinderen of ouders die een slecht of geen gehoor hebben, hebben we de boekjes geanimeerd, inclusief gebarentolk en audio. Met een jaarabonnement kun je de boekjes bewaren en steeds opnieuw luisteren op je desktop, tablet of mobiel. Heb je al een account? Dan kun je ze hier toevoegen.

Inkijkexemplaar

De boekjes zijn geïllustreerd en voorzien van korte, begrijpelijke tekst. De boekjes kunnen (voor)gelezen worden van 0 tot 100 jaar. De boekjes zorgen voor een verbreding van het referentiekader bij kinderen én volwassenen. Deze hulpboeken geven kinderen informatie over hun handicap en kan ze ermee helpen leren omgaan. Neem een kijkje in de wereld van kleine Joy.

Vorige slide
Volgende slide

In mijn webshop vind je de boeken van Joy. Naast de abonnementsvorm kun je de boeken van kleine Joy ook kopen als boxset. Zo heb je  alle 5 de boekjes van ‘kleine’  Joy in je bezit. Heb je vragen na het lezen van mijn boekjes? Neem dan contact met mij op. Bel naar 06-55817979 of stuur een e-mail naar joy@empowermij.com.