Hoi ik ben Joy!

Mijn nieuwe serie kinderboekjes zijn uit. Vijf boekjes over kleine Joy met een anderswerkend lijf. Kleine Joy gaat opzoek naar hoe ze dingen zelf kan doen en hoe ze om kan gaan met gevoelens die ze heeft, omdat ze ‘anders’ is. De boekjes zijn voor kinderen, ouders én professionals. Kinderen wil ik inspireren, ouders en professionals wil ik helpen om het gesprek aan te gaan. Niemand wil ‘anders’ zijn tot je ontdekt dat dat je juist uniek maakt   

Kleine Joy kwam door zuurstofgebrek bij haar geboorte spastisch ter wereld. Haar ouders hebben altijd het meisje in dat anderswerkend lijf de hoofdrol laten spelen. Met haar ouders en haar grote broer gaat ze opzoek naar hoe ze de gewone dingen die een meisje wil vorm kan geven. Grote Joy hoopt kinderen en hun ouders vriendjes, vriendinnetjes, opa en oma’s met de boekjes te laten zien dat iedereen mogelijkheden en onmogelijkheden heeft. Door er met elkaar over te praten met je ouders, vind je vast je eigen oplossingen. 

Hieronder aan de pagina vind je ook gratis ‘Hoi, ik ben Joy’ kleurplaten die je kunt downloaden. We willen ze door heel Nederland én daarbuiten verspreiden. Hoe meer hoe beter! Mocht je er meer dan 100 downloaden laat het ons dan weten. Voor jou hebben we een verrassing!

De boekjes zijn voor kinderen, ouders én professionals. Kinderen wil ik inspireren, ouders en professionals wil ik helpen om het gesprek aan te gaan. Want dat is niet altijd makkelijk! Hopelijk kunnen mijn boekjes hen daarbij ondersteunen. 

Previous
Next

Bekijk hier een voorproefje
van één van de boekjes

Deze reeks van 5 boekjes gaat over kleine Joy, die in elk boekje een uitdaging bespreekt waar ze tegenaan loopt en op zoek gaat naar een oplossing. Joy: “De boekjes zijn voor kinderen, ouders én professionals. Kinderen wil ik inspireren, ouders en professionals wil ik helpen om het gesprek aan te gaan. Want dat is niet altijd makkelijk! Hopelijk kunnen mijn boekjes hen daarbij ondersteunen.

“Met de verkoop van de papieren versie, kunnen we andere vormen van de boekjes gaan realiseren. Luisterversies, e-boekjes, e-boekjes met gebaren voor kinderen die slechthorend of doof zijn, boekjes in braille voor kindjes die blind zijn. Die we gratis beschikbaar maken, Zodat iedereen van de boekjes kan genieten.”