Hoi ik ben Joy!

Vijf boekjes op paper en digitaal over kleine Joy met een anderswerkend lijf. Kinderen wil ik inspireren, ‘Ga opzoek naar hoe jij de dingen kunt waar jij van droomt.’ Ouders en professionals wil ik helpen om het gesprek aan te gaan.

Kinderboekjes voor iedereen

Door zuurstofgebrek ben ik bij mijn geboorte spastisch ter wereld gekomen. Hierdoor werkt mijn lijf anders. Mijn ouderes en ik hebben altijd gezocht naar de mogelijkheden. Met deze mentaliteit heb ik een volwaardig leven op kunnen bouwen en zijn mij dingen gelukt die ik heel graag wilde; Ik mijn eigen carrière, een mooi  gezin, werk ik samen met tal van bedrijven én gezinnen. Ik weet hoe belangrijk het is om antwoorden te vinden op jouw vragen, bij iemand waarin jij je herkent. En dat ‘anders’ zijn niet apart hoeft te zijn als kinderen kennis maken met de verschillen van elkaar.

Mijn ervaringen heb ik samengebracht in vijf kinderboekjes met de bedoeling om zowel kinderen als ouders op weg te helpen in hun zoektocht naar een volwaardig en  zelfredzaam. leven. En omdat er verschillende vormen zijn om informatie tot je te nemen, zijn mijn boekjes er nu in verschillende vormen. In papieren vorm én in drie digitale vormen. 

Met een jaarabonnement krijg je voor €10,- per jaar toegang tot alle digitale vormen!

De boekjes geven antwoorden op vragen van kinderen met een anders werkend lijf. Kinderen wil ik inspireren, ouders en professionals wil ik helpen om het gesprek aan te gaan. Want dat is niet altijd makkelijk! Hopelijk kunnen mijn boekjes hen daarbij ondersteunen. 

Hoi, ik ben Joy’ e-boekjes zijn vanaf nu als serie van vijf te bestellen. Sluit een jaarabonnement af, zo worden de boekjes bewaard en kun je ze telkens opnieuw online lezen, op je desktop, tablet of mobiel. 

Voor kinderen én volwassenen die liever naar mijn boekjes luisteren heb ik ze ingesproken. Sluit een jaarabonnement af, zo worden de boekjes bewaard en kun je ze telkens opnieuw luisteren, op je desktop, tablet of mobiel.
Voor kinderen of ouders die een slecht of geen gehoor hebben. Hebben we de boekjes  geanimeerd, inclusief gebarentolk en audio. Sluit een jaarabonnement af, zo worden de boekjes bewaard en kun je ze steeds weer opnieuw bekijken, op je desktop, tablet of mobiel. Heb je al een account, dan kun je ze hier toevoegen.

Inkijkexemplaar

De boekjes zijn geïllustreerd en voorzien van korte, begrijpelijke tekst. De boekjes kunnen gelezen worden van 0 tot 100 jaar. De boekjes zorgen voor een verbreding van het referentiekader bij kinderen én volwassenen. Neem een kijkje in de wereld van kleine Joy.

Previous
Next