Geschreven vanuit ervaring

Voor iedereen leesbaar

Ook digitale abonnementen

Kinderboekjes met gebarentolk

De kinderboekjes uit de serie ‘Hoi ik ben Joy’ zijn verkrijgbaar met animaties en gebarentolk. Deze geanimeerde boekjes met gebarentolk zijn speciaal gemaakt voor kinderen of ouders die een slecht of geen gehoor hebben. Zo kan iedereen toch van de boekjes van Joy genieten.

Meer weten over intensieve zorg?

foto van vrouw

Geanimeerde en duidelijke kinderboekjes met gebarentolk

Joy Moonen is de auteur van deze geanimeerde boekjes met gebarentolk. Haar lijf werkt anders, maar haar leven niet. Dat wil ze aan kinderen en ouders meegeven in haar kinderboekjes, die met én zonder gebarentolk verkrijgbaar zijn. ‘Hoi ik ben Joy’ is een serie van hulpboeken om kinderen te leren omgaan met hun handicap. Deze kinderboeken over spasticiteit zijn Joy Moonen uit het leven gegrepen, aangezien zijzelf zwaar spastisch geboren werd. Ondanks haar handicap leidt zij een volwaardig leven en via haar stichting Empower Mij uit Arnhem wil zij ouders, kinderen en professionals inspireren. Dit doet zij onder andere door haar inspirerende boeken, die als papieren kinderboekjes, e-boekjes en geanimeerde boekjes met gebarentolk verkrijgbaar zijn.

Wat maakt het werk van Joy zo bijzonder? Het op een ontluisterende wijze mensen weten te benaderen waarbij je je eigenlijk zelf inclusief voelt. Ze vanuit intrinsieke motivatie met elkaar gaan verbinden. Die diversiteit zorgt ervoor dat men probeert om de wereld door de zelfde ogen als Joy te bekijken en samen te leren.

Neem contact met ons op voor deze bijzondere boeken

Ken je kinderen met een anders werkend lijf die profijt zouden hebben van deze inspirerende boekjes? Je kunt deze boekjes bestellen in onze webshop. Met een jaarabonnement kun je de boekjes bewaren en steeds opnieuw luisteren op je desktop, tablet of mobiel. Voor al je vragen kun je natuurlijk contact opnemen met Joy. Die doe je door te bellen naar 06-55817979 of een e-mail sturen naar joy@empowermij.com. Joy vertelt je graag meer over haar geanimeerde boekjes met gebarentolk voor kinderen. Bezoek ook eens een lezing over kinderen met spasme voor meer informatie.

Ik werk al samen met