Geschreven vanuit ervaring

Voor iedereen leesbaar

Ook digitale abonnementen

Boeken voor mensen met een anders werkend lijf

Joy Moonen schrijft boeken voor mensen met een anders werkend lijf. Als gevolg van een zuurstoftekort werd Joy zwaar spastisch geboren. De doctoren en andere medici waren ervan overtuigd dat ze nooit een volwaardig leven zou kunnen leiden. Zij heeft echter het tegendeel bewezen. Nu schrijft zij boeken voor mensen met een anders werkend lijf om hen te inspireren.

Meer weten over intensieve zorg?

foto van vrouw

Inspirerende boeken voor mensen met een anders werkend lijf

Joy wil niets liever dan mensen in te laten zien dat leven met een beperking, geen beperking hoeft te zin. Dit doet zij door boeken te schrijven voor mensen met een anders werkend lijf, over het hebben van een anders werkend lijf. Deze boeken over leven met een beperking zijn voor verschillende mensen. Haar kinderboeken helpen kinderen omgaan met hun handicap, en inspireren hen het maximale uit het leven te halen. Niet alleen kinderen, maar ook ouders maken gebruik van deze hulpboeken.

Wat maakt het werk van Joy zo bijzonder? Het op een ontluisterende wijze mensen weten te benaderen waarbij je je eigenlijk zelf inclusief voelt. Ze vanuit intrinsieke motivatie met elkaar gaan verbinden. Die diversiteit zorgt ervoor dat men probeert om de wereld door de zelfde ogen als Joy te bekijken en samen te leren.

Dennis Elfferich - Rozet

Bestel deze inspirerende helpboeken

Als je op zoek bent naar boeken voor mensen met een anders werkend lijf, dan zijn de boeken van Joy een goede keuze. Als iemand die zelf spastisch is zijn deze boeken uit ervaring geschreven, wat een unieke kijk geeft op het onderwerp. Bekijk de webwinkel voor het aanbod. Heb je vragen over de boeken of over Stichting Empower mij uit Arnhem? Neem dan contact op met Joy. Bel naar 06-55817979 of stuur een e-mail naar joy@empowermij.com

Ik werk al samen met