Geschreven vanuit ervaring

Voor iedereen leesbaar

Ook digitale abonnementen

Inspirerende boeken over leven met een beperking

Ben je op zoek naar inspirerende boeken over leven met een beperking? Wil je antwoord op de vraag: ‘Hoe ga ik om met een handicap?’. Dan staat Joy Moonen voor je klaar met een e-boek of boek over het leren omgaan met een handicap! Medici waren ervan overtuigd dat Joy nooit een volwaardig leven zou kunnen leiden, maar zij bewees het tegendeel. Met haar boeken en stichting Empower Mij wil zij vanuit Arnhem haar ervaringen over leven met een beperking delen met haar inspirerende boeken. Zo helpt ze mensen een antwoord vinden op de vraag: ‘Hoe ga ik om met een handicap?’. 

Meer weten over intensieve zorg?

foto van vrouw

Inspirerende boeken over leven met een beperking, uit het leven gegrepen

Je bent verantwoordelijk voor je eigen leven, daar gelooft Joy Moonen in. Ondanks haar beperkingen, of ‘anders werkend lijf’, functioneert zij geheel zelfstandig. Met haar inspirerende boeken over leven met een beperking, wil Joy andere mensen de motiverende kracht van hun beperking laten ontdekken. Dit doet zij aan de hand van boeken over haar eigen leven. Daarnaast schrijft ze ook inspirerende boeken voor kinderen over het leven met een beperking, maar ze richt zich ook op kinderen en hun ouders. De ‘Hoi ik ben Joy’-serie bestaat uit hulpboeken voor kinderen om hen om te leren gaan met hun handicap en om kinderen te helpen om een antwoord te vinden op de vraag: ‘Hoe ga ik om met een handicap?’. Voor broertjes of zusjes kunnen deze inspirerende boeken over leven met een beperking ook gebruikt worden om de handicap van hun broertje of zusje beter te begrijpen. Deze kinderboeken zijn ook als luisterboek beschikbaar, zelfs met animaties en een gebarentolk. Zo is ieder e-boek of papieren boek beschikbaar voor iedereen.

Wat maakt het werk van Joy zo bijzonder? Het op een ontluisterende wijze mensen weten te benaderen waarbij je je eigenlijk zelf inclusief voelt. Ze vanuit intrinsieke motivatie met elkaar gaan verbinden. Die diversiteit zorgt ervoor dat men probeert om de wereld door de zelfde ogen als Joy te bekijken en samen te leren.

Bestel een inspirerend e-boek of boek over het leren omgaan met een handicap

In de webshop kun je de verschillende boeken vinden die Joy geschreven heeft. Ze helpt je bij het vinden van een antwoord op de vraag: ‘Hoe ga ik om met een handicap?’. Heb je vragen over wat Joy doet of wil je een boek of e-boek bestellen over het leren omgaan met een handicap? Neem dan contact op met haar. Je kunt bellen naar 06-55817979 of een e-mail sturen naar joy@empowermij.com. Joy vertelt je graag meer over de missie van haar en haar stichting.

Ik werk al samen met