Geschreven vanuit ervaring

Voor iedereen leesbaar

Ook digitale abonnementen

Inspirerende boeken over leven met een beperking

Ben je op zoek naar inspirerende boeken over leven met een beperking? Medici waren ervan overtuigd dat Joy Moonen nooit een volwaardig leven zou kunnen leiden, maar zij bewees het tegendeel. Met haar boeken en stichting Empower Mij wil zij vanuit Arnhem haar ervaringen over leven met een beperking delen met haar inspirerende boeken.

Meer weten over intensieve zorg?

foto van vrouw

Inspirerende boeken over leven met een beperking, uit het leven gegrepen

Je bent verantwoordelijk voor je eigen leven, daar gelooft Joy Moonen in. Ondanks haar beperkingen, of ‘anders werkend lijf’, functioneert zij geheel zelfstandig. Met haar inspirerende boeken over leven met een beperking, wil Joy andere mensen de motiverende kracht van hun beperking laten ontdekken. Dit doet zij via boeken over haar eigen leven. Daarnaast schrijft ze ook inspirerende boeken over leven met een beperking voor kinderen, maar ze richt zich daarnaast ook op kinderen en hun ouders. De ‘Hoi ik ben Joy’-serie bestaat uit hulpboeken voor kinderen om hen om te leren gaan met hun handicap. Voor broertjes of zusjes kunnen deze inspirerende boeken over leven met een beperking ook gebruikt worden, om de handicap van hun broertje of zusje beter te begrijpen. Deze kinderboeken zijn ook als luisterboek beschikbaar, zelfs met animaties en een gebarentolk.

Wat maakt het werk van Joy zo bijzonder? Het op een ontluisterende wijze mensen weten te benaderen waarbij je je eigenlijk zelf inclusief voelt. Ze vanuit intrinsieke motivatie met elkaar gaan verbinden. Die diversiteit zorgt ervoor dat men probeert om de wereld door de zelfde ogen als Joy te bekijken en samen te leren.

Bestel deze inspirerende boeken

In de webshop kun je de verschillende boeken vinden die Joy geschreven heeft. Heb je vragen over wat Joy doet? Neem dan contact op met haar. Je kunt bellen naar 06-55817979 of een e-mail sturen naar joy@empowermij.com. Joy vertelt je graag meer over de missie van haar en haar stichting.

Ik werk al samen met