Geschreven vanuit ervaring

Voor iedereen leesbaar

Ook digitale abonnementen

Boeken voor de broertjes en zusjes van kinderen met een handicap

Het kan een hele uitdaging zijn voor de broertjes en zusjes van kinderen met een handicap om hiermee om te gaan. Hun broertje of zusje vereist, en krijgt, immers meer aandacht dan zij. Zij zullen hiermee om moeten leren gaan. Maar hoe krijgen zij de handvaten om hiermee aan de slag te gaan? Dankzij de boeken van Joy Moonen natuurlijk! Zo leren zij om beter met elkaar samen te leven.

Meer weten over intensieve zorg?

foto van vrouw

Unieke helpboeken voor de broertjes en zusjes van kinderen met een handicap

Joy Moonen weet als geen ander wat is om een anders werkend lijf te hebben. Zij kwam zwaar spastisch ter wereld en zou volgens medici nooit een volwaardig leven lijden. Zij bewees het tegendeel en inspireert nu mensen met een beperking middels haar boeken. Kinderen met een beperking zijn enorm geholpen met haar helpboeken over leren omgaan met een handicap. Ook de hulpboeken voor ouders geven enorm veel steun. Het is echter net zo belangrijk om de broertjes en zusjes van kinderen met een handicap te betrekken bij de beperking. De kinderboeken over spasme van Joy zijn ook geschikt voor deze broertjes en zusjes van kinderen met een handicap. Zo leren zij hun broertje of zusje, en de handicap van hen, beter te begrijpen.

Wat maakt het werk van Joy zo bijzonder? Het op een ontluisterende wijze mensen weten te benaderen waarbij je je eigenlijk zelf inclusief voelt. Ze vanuit intrinsieke motivatie met elkaar gaan verbinden. Die diversiteit zorgt ervoor dat men probeert om de wereld door de zelfde ogen als Joy te bekijken en samen te leren.

Bestel deze boeken en inspireer of informeer je kinderen

Bekijk de webshop voor de kinderboeken van Joy om de broertjes en zusjes van kinderen met een handicap te inspireren en te informeren. Heb je vragen over de boeken over spasmen? Ben je op zoek naar tips over het omgaan met spasme of wil je meer weten over stichting Empower Mij uit Arnhem? Bel dan naar 06-55817979 of stuur een e-mail sturen naar joy@empowermij.com. Je kunt je vragen ook stellen via het contactformulier.

Ik werk al samen met