Geschreven vanuit ervaring

Voor iedereen leesbaar

Ook digitale abonnementen

Tips over het omgaan met spasme

Het is fijn om tips te ontvangen over het omgaan met spasme: of je nu een ouder of verzorger bent van een kind met een beperking of zelf een anders werkend lichaam hebt. Daarom kies je voor de handige en inspirerende boeken van Joy óf bezoek je de lezingen die zij geeft. Hierin ontvang je namelijk veel tips over het omgaan met spasme.

Meer weten over intensieve zorg?

foto van vrouw

Ontvang tips over het omgaan met spasme

Ben je zelf iemand met een beperking en wil je graag meer tips over het omgaan met spasme? Lees dan zeker eens Joy’s boeken voor mensen met een anders werkend lijf. Hier vind je verschillende tips over het omgaan met een beperking, zoals spasme. Ook voor ouders en verzorgers biedt zij verschillende hulpboeken aan, waarin ouders meer inzicht krijgen over het omgaan met een spastisch kind. Er is zelfs een hele kinderboekenreeks uitgebracht door Joy, genaamd ‘Hoi, ik ben Joy’. Hierin vertelt ‘kleine Joy’ over het leven met een handicap.

Wat maakt het werk van Joy zo bijzonder? Het op een ontluisterende wijze mensen weten te benaderen waarbij je je eigenlijk zelf inclusief voelt. Ze vanuit intrinsieke motivatie met elkaar gaan verbinden. Die diversiteit zorgt ervoor dat men probeert om de wereld door de zelfde ogen als Joy te bekijken en samen te leren.

Neem contact op met Joy voor meer informatie

Kortom, of je nu zelf spasme hebt of als ouders of verzorger een kind opvoed met een handicap: de boeken, lezingen en het advies van Stichting Empower Mij uit Arnhem zorgen ervoor dat iedereen met een handicap tóch een volwaardig leven zal leiden. Neem contact op met Joy door te bellen naar 06-55817979 of door een e-mail te sturen naar joy@empowermij.com. Ze voorziet je graag van meer informatie en tips over het omgaan met spasme!

Ik werk al samen met