Even kennismaken

Mijn lijf werkt anders,
mijn leven niet!

Joy Moonen kwam zwaar spastisch ter wereld. Medici waren ervan overtuigd dat zij nooit een volwaardig leven zou kunnen leiden. Joy heeft echter het tegendeel bewezen. Met vallen en opstaan ontdekte zij de motiverende kracht van haar beperking en is het levende bewijs dat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen leven. Joy functioneert geheel zelfstandig, verplaatst zich in een elektrische rolstoel, heeft een man en een dochter én is directeur van een succesvol bedrijf. Met haar van sterke wilskracht overtuigende levensverhaal inspireert zij vele mensen.

foto van vrouw

Ik geniet met volle teugen

Joy heeft van haar onmacht haar kracht gemaakt, zo heeft ze haar plek in de samenleving gevonden. Deze neemt ze ten volle in! Zij laat zien horen, voelen dat een beperking, geen beperking hoeft te zijn. Welke dit ook is. Dit doet ze in organisaties, in gezinnen, met boeken en bij het ontwikkelen van eigen projecten.

Wat maakt het werk van Joy zo bijzonder? Het op een ontluisterende wijze mensen weten te benaderen waarbij je je eigenlijk zelf inclusief voelt. Ze vanuit intrinsieke motivatie met elkaar gaan verbinden. Die diversiteit zorgt ervoor dat men probeert om de wereld door de zelfde ogen als Joy te bekijken en samen te leren.

Ik werk al samen met