Even kennismaken

Mijn lijf werkt anders,
mijn leven niet!

Joy Moonen kwam zwaar spastisch ter wereld. Medici waren ervan overtuigd dat zij nooit een volwaardig leven zou kunnen leiden. Joy heeft echter het tegendeel bewezen. Met vallen en opstaan ontdekte zij de motiverende kracht van haar beperking en is het levende bewijs dat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen leven. Joy functioneert geheel zelfstandig, verplaatst zich in een elektrische rolstoel, heeft een man en een dochter én is directeur van een succesvol bedrijf. Met haar van sterke wilskracht overtuigende levensverhaal inspireert zij vele mensen.

Ik geniet met volle teugen

Als anderswerkend lijf expert is Joy een veelgevraagd spreker op nationale en internationale congressen. Daarnaast geeft zij trainingen, verzorgt zij workshops en adviseert zij bedrijven op het gebied van inclusie. Vanuit haar rol als coach begeleidt Joy niet alleen kinderen, jongeren en volwassenen met een anderswerkend lijf, maar adviseert zij ook medewerkers van scholen, zorginstellingen en bedrijven. In haar boekenreeks motiveert Joy haar lezers om zelf de regie op hun leven te pakken en om zelf te bepalen hoe om te gaan met uitdagingen om zo successen te ervaren.

Wat maakt het werk van Joy zo bijzonder? Het op een ontluisterende wijze mensen weten te benaderen waarbij je je eigenlijk zelf inclusief voelt. Ze vanuit intrinsieke motivatie met elkaar gaan verbinden. Die diversiteit zorgt ervoor dat men probeert om de wereld door de zelfde ogen als Joy te bekijken en samen te leren.

Dennis Elfferich - Rozet

Ik werk al samen met