Geschreven vanuit ervaring

Voor iedereen leesbaar

Ook digitale abonnementen

Opvoeden kind met handicap

Het opvoeden van een kind met een handicap, bijvoorbeeld spasme, is uitdagend voor zowel de ouders, broertjes en zusjes als het kind zelf. Daarom staat Stichting Empower Mij uit Arnhem voor je klaar met lezingen, advies en handige hulpboeken. Stichting Empower Mij is er niet alleen voor de ouders van kinderen met een handicap, maar ook voor mensen die zelf leven met een beperking.

Meer weten over intensieve zorg?

foto van vrouw

Meer informatie over het opvoeden van een kind met een handicap

Het opvoeden van een kind met een handicap vergt veel van de ouders of verzorgers. Onder meer om de opvoeders een hart onder de riem te steken en om hen te informeren over het opvoeden van een kind met een handicap, heeft Joy de Stichting Empower Mij opgezet. Door middel van lezingen over kinderen met spasme en haar hulpboeken voor ouders, zorgt Joy Moonen ervoor dat zij meer inzicht krijgen in het opvoeden van een kind met een handicap.

Wat maakt het werk van Joy zo bijzonder? Het op een ontluisterende wijze mensen weten te benaderen waarbij je je eigenlijk zelf inclusief voelt. Ze vanuit intrinsieke motivatie met elkaar gaan verbinden. Die diversiteit zorgt ervoor dat men probeert om de wereld door de zelfde ogen als Joy te bekijken en samen te leren.

Ontdek de inspirerende boeken van Joy

Met haar boeken voor mensen met een anders werkend lijf, inspireert ze mensen met een handicap om een volwaardig leven op te bouwen. Haar boeken zijn er voor zowel de ouders als de kinderen zelf. Wil je een van de boeken bestellen, zoals luisterboeken voor kinderen met een handicap? Bekijk dan zeker de webshop! Wil je meer informatie over Joy of over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 06-55817979 of door een e-mail te sturen naar joy@empowermij.com. We voorzien je graag van meer informatie!

Ik werk al samen met