Geschreven vanuit ervaring

Voor iedereen leesbaar

Ook digitale abonnementen

Hulpboeken voor ouders van spastische kinderen

Joy Moonen schrijft hulpboeken voor ouders van spastische kinderen. Haar kinderboekjes zijn geschikt voor kinderen, ouders en professionals wanneer zij omgaan met kinderen met spasmen. Meer weten over deze leestip voor en van ouders die ervaring hebben in de intensieve zorg van deze kinderen? Lees dan verder.

Meer weten over intensieve zorg?

foto van vrouw

Hulpboeken voor ouders van spastische kinderen door een ervaringsdeskundige

Het kan als ouder moeilijk zijn om een kind dat spastisch is op te voeden. Je staat voor de nodige uitdagingen. Joy Moonen is er om te helpen met haar hulpboeken voor ouders. Zij is zelf geboren in een anders werkend lijf, en wil met haar kinderboekjes voor kinderen ouders en professionals inspireren en helpen. Ondanks dat medici niet geloofden dat ze ooit een volwaardig leven zou leiden, bewijst Joy elke dag het tegendeel. Haar kinderboekjes en boeken worden nu voor en door ouders en professionals die de intensieve zorg van deze kinderen op zich nemen als leestip genoemd. Met haar hulpboeken voor ouders wil ze haar levenservaring meegeven voor het opvoeden van de kinderen. Zo kun je als ouders en professionals op een kindermanier uitleggen wat een spasme is dankzij deze kinderboekjes. Ook voor de broertjes en zusjes van spastische kinderen is dit een leestip, omdat zij de intensieve zorg die hun ouders dagelijks meemaken. Ken je de boekenserie ‘Hoi ik ben Joy’ al? Deze inspirerende kinderboeken over leven met een beperking zijn uitstekende hulpboeken voor ouders.

Wat maakt het werk van Joy zo bijzonder? Het op een ontluisterende wijze mensen weten te benaderen waarbij je je eigenlijk zelf inclusief voelt. Ze vanuit intrinsieke motivatie met elkaar gaan verbinden. Die diversiteit zorgt ervoor dat men probeert om de wereld door de zelfde ogen als Joy te bekijken en samen te leren.

Bestel je boeken via de webshop

Heb je interesse in deze leestip voor ouders die de zorg van intensieve kinderen op zich nemen? Bekijk dan het aanbod van deze kinderboekjes voor kinderen, ouders en professionals in de webshop. Wil je meer weten over wat Joy doet of stichting Empower Mij uit Arnhem? Bel dan naar 06-55817979 of stuur een e-mail naar joy@empowermij.com. Je kan je vragen ook stellen via het contactformulier.

Ik werk al samen met