Geschreven vanuit ervaring

Voor iedereen leesbaar

Ook digitale abonnementen

Een kinderboek over hoe spasme ontstaat

Heb je een spastisch kind en ben je op zoek naar een kinderboek dat de vraag ‘Hoe ontstaat spasme?’ beantwoordt? De kinderboeken over spasticiteit van Joy Moonen zijn uitermate geschikt voor op een kindermanier uitleggen wat spasme is. Met een boek over spasme, kun jij een spastisch kind op een eenvoudige en begrijpelijke manier zijn of haar situatie uitleggen. Zo krijgt hij of zij meer inzicht in de manier waarop zijn of haar lichaam werkt.

Meer weten over intensieve zorg?

foto van vrouw

In dit kinderboek leert je kind hoe spasme ontstaat

Joy Moon is schrijfster en geboren met een anders werkend lijf. Zij weet als geen ander hoe het is om spastisch door het leven te gaan. Joy weet ook dat, aangezien het een medische aandoening betreft, er veel ingewikkelde termen worden gebruikt om uit te leggen wat er aan de hand is. Dat kan voor een kind erg verwarrend zijn. Met haar kinderboek wil ze op een kindermanier uitleggen wat spasme is, en hoe het ontstaat. De ‘Hoi ik ben Joy’-boeken zijn helpboeken voor spastische kinderen. Deze boeken zijn beschikbaar als:

Joy schijft daarnaast ook hulpboeken voor de ouders van spastische kinderen, zodat zij door middel van dit boek over spasme op een kindermanier kunnen uitleggen wat het is en hoe dit ontstaat. Daarom is een boek over spasme een zeer nuttige toevoeging voor zowel ouders als kinderen.

Kom ook eens bij de lezingen van Joy en leer meer over spasticiteit

Naast het schrijven van kinderboeken over spasticiteit, geeft Joy ook lezingen over kinderen met spasme. Ze laat zien dat mensen met een anders werkend lichaam veel meer kunnen wanneer zij als volwaardig mens worden gefaciliteerd om hun leven volledig op te bouwen. Ze staat voor inclusiviteit en is niet alleen een inspiratie voor mensen met een handicap, maar ook voor mensen die niets mankeren.

Wat maakt het werk van Joy zo bijzonder? Het op een ontluisterende wijze mensen weten te benaderen waarbij je je eigenlijk zelf inclusief voelt. Ze vanuit intrinsieke motivatie met elkaar gaan verbinden. Die diversiteit zorgt ervoor dat men probeert om de wereld door de zelfde ogen als Joy te bekijken en samen te leren.

Bekijk het aanbod in de webshop

Ben je geïnteresseerd in het werk van Joy, zoals een interessant en leerzaam boek over spasme? Zij helpt ieder spastisch kind graag om op een kindermanier uit te leggen wat spasme is en hoe dit ontstaat middels een kinderboek. Bekijk de webshop voor het aanbod. Voor meer informatie over Joy, stichting Empower Mij uit Arnhem of een kinderboek voor een spastisch kind kun je contact opnemen met ons. Bel naar 06-55817979 of stuur een e-mail naar joy@empowermij.com.

Ik werk al samen met