Geschreven vanuit ervaring

Voor iedereen leesbaar

Ook digitale abonnementen

Luisterboeken voor kinderen over een handicap

Als je op zoek bent naar inspirerende luisterboeken voor kinderen over een handicap, zoek dan niet verder. De boeken uit de ‘Hoi ik ben Joy’-serie zijn verkrijgbaar in een papieren versie, als e-boek en als luisterboek. Op deze manier kunnen alle kinderen en alle ouders deze prettige kinderboeken lezen.

Meer weten over intensieve zorg?

foto van vrouw

Luisterboeken voor kinderen mét een handicap, over een handicap

Joy Moonen, de auteur van deze luisterboeken voor kinderen over een handicap, heeft zelf een anders werkend lijf. Ze werd zwaar spastisch geboren en de medici geloofden niet in haar kansen om een volwaardig leven te leven. Nu geniet ze iedere dag met volle teugen en bewijst ze het tegendeel. Ze schrijft daarom ook boeken voor mensen met een anders werkend lijf. Met haar kinderboeken over het ontstaan van spasme wil ze kinderen en hun ouders inspireren. Deze boeken zijn ook zeer geschikt om de broertjes of zusjes te informeren over deze handicap. Een helpboek uit de serie ‘Hoi ik ben Joy’ is beschikbaar in verschillende vormen. Er zijn papieren boeken, luisterboeken, e-boeken en geanimeerde boeken met gebarentolk voor kinderen over een handicap beschikbaar. Zo kan echt iedereen deze fijne boekjes lezen of beluisteren.

Wat maakt het werk van Joy zo bijzonder? Het op een ontluisterende wijze mensen weten te benaderen waarbij je je eigenlijk zelf inclusief voelt. Ze vanuit intrinsieke motivatie met elkaar gaan verbinden. Die diversiteit zorgt ervoor dat men probeert om de wereld door de zelfde ogen als Joy te bekijken en samen te leren.

Bestel deze luisterboeken in de webshop

De ‘Hoi ik ben Joy’-boeken vind je in de webshop. Hier vind je ook hulpboeken voor ouders. Heb je vragen of wil je meer weten over stichting Empower Mij uit Arnhem? Bel dan naar 06-55817979 of stuur een e-mail naar joy@empowermij.com. Je kunt je vragen ook stellen via het contactformulier.

Ik werk al samen met