logo EmpowerMij
Nederlands   English
Joy tijdens de presentatie van haar tweede boek(en)

Joy tijdens de presentatie van haar tweede boek(en)

“Het bijzondere aan deze vrouw is dat ze een gewoon leven leidt zoals jij en ik en dat vanuit een rolstoel.”

 

Wat ik doe

Zelfstandigheidsreis

Empower Mij organiseert een Zelfstandigheidsreis, als onderdeel van een leertraject van in totaal een jaar voor jongeren/jong volwassenen met een lichamelijk handicap - anderswerkend lijf - die op zoek zijn naar manieren om hun dromen tot doelen te kunnen maken en die doelen te gaan realiseren.

»» hier lees je er alles over

“Iets zelf doen is meer dan iets zelf kunnen...”

Gastspreker

Als gastspreker gaat Joy met scherpe humor in op de vraagstukken die we hebben over mensen met een lichamelijk handicap. Wat voor haar niet meer is dan dat haar lijf anders werkt. Dit doet ze bij o.a.:

  • Beleidsorganisaties voor de zorg
  • Gehandicapten organisaties
  • Gemeenten
  • Scholen (inclusief onderwijs)
  • Verzekeraars

Workshops

We hebben jarenlang een 'Kleine Wereld' - die van mensen met een anderswerkend lijf - en de gewone Grote Wereld naast elkaar laten bestaan. De gevolgen daarvan ervaren we nu.

In een workshop onderzoekt Joy met haar deelnemers hoe we de brug kunnen slaan tussen beleid, mentaliteit en eigen verantwoordelijkheid.

Minimaal 30 minuten, maximaal 4 uur

Coaching

Voor kinderen, jongeren (en hun ouders) en volwassenen en ouders met een anderswerkend lijf.
Heb je een vraag over hoe je iets kunt bereiken of hoe je mentaal met een situatie om kunt gaan? Joy gaat graag met je in gesprek.

Er kan gekozen worden voor een cyclus van 3, 6, 9 of 12 sessies. De sessies kunnen ook aan huis gegeven worden. De prijs is afhankelijk van de sessie.
Gratis kennismaking kan ook per telefoon.

Wensen en mogelijkheden

Neem contact op over wat u inhoudelijk aan bod wil laten komen in de bijdrage van Joy, ze neemt dan samen de wensen en mogelijkheden met u door.