logo EmpowerMij
Nederlands   English

De vragen die ik aan iedere gast stel:

  • Wat is succes voor jou?
  • Wat heb je ervoor gedaan of gelaten?
  • Wat heeft het je gegeven?
  • Is succes voor iedereen weggelegd?

Joy interviewt

Joy is sinds een tijdje actief met de interviewreeks "De meeste mensen zwijgen, een enkeling stelt een daad". Hierin interviewt zij mensen die hun sporen in het bedrijfsleven, de politiek en de entertainment ruimschoots hebben verdiend.

Dorien van NieukerkenInterview met Dorien van Nieukerken

Dorien van Nieukerken (39) is trainer, coach en yogadocente. Zij is een drievoudig gecertificeerde leraar van de Deepak Chopra programma's, medeorganisator van diverse Chopra-events in Nederland. Dorien is oprichter van het bedrijf Heart to Heart dat in Bussum een centrum heeft dat zich richt op welzijn en inspiratie.

Denis HeijnInterview met Dennis Heijn

Dennis Heijn (43) is algemeen directeur van het horeca tv-netwerk ON. Tussen 1987 en 2004 werkte hij als manager bij Heineken. Hij was onder meer Country Manager Israël, General Manager Heineken Hong Kong en Commercial Director Heineken Italy. In augustus 2004 verliet hij Heineken om een sabbatical te houden.

Interview met Roy Martina

Roy MartinaRoy Martina (1953) was huisarts en ontdekte snel dat de geneeskunde geen echte antwoorden had op chronische ziektes en de preventie daarvan. Hij besloot verder te studeren en specialiseerde zich in de alternatieve geneeswijzen, op zoek naar de beste manier om mensen te genezen van hun ziektes.

Interview met Kees van Zijtveld

Kees van ZijtveldKees van Zijtveld (1945) is oprichter van trainingsbureau Nieuwe Dimensies. Hij trainde duizenden mensen in binnen en buitenland, waaronder vele directie- en managementteams. Kees staat bekend om zijn creatieve, innoverende en provocerende manier van werken.