logo EmpowerMij

Joy blogt

Een nieuwe koers in 2012

5 januari 2012

Joy bij Villa2B2011 was een mooi ‘groei’ jaar voor Empower Mij, met mooie gastsprekerschappen voor bedrijven, netwerkgroepen, gemeentes en organisaties, waarbij ik mensen nieuwe inzichten heb kunnen geven. Interim opdrachten binnen bedrijven, waarbij ik met mijn expertise heb kunnen bijdragen aan het behalen van gestelde doelen. Coaching voor mensen die op allerlei verschillende vlakken een uitdaging ervoeren, waarbij ik mocht bijdragen aan een oplossing. Heerlijk om te doen!

Dit alles zorgde ervoor dat Empower Mij is gaan groeien, wat vraagt om een nieuwe koers. Heldere doelen, heldere strategie die doelen haalbaar maakt. Zo kunnen we dit jaar met trots het 10-jarig jubileum van Empower Mij vieren. Dit doen we in de zomer van dit jaar in combinatie met de opening van Villa2B, onze tweede onderneming. Allemaal mooie geluiden.

Toch heb ik met Empower Mij ook de nodige uitdagingen gekend het afgelopen jaar. Ik ben al ruim een jaar bezig uitgever te worden van mijn eigen boek, zodat de Nederlandse luisterversie een feit kan worden en het verhaal in 92 landen in twee talen als applicatie kan verschijnen. Wat de weg vrijmaakt om ook het buitenland kennis te laten maken met Joy. Doordat ik nieuwe inzichten heb verkregen, door de mensen die ik heb ontmoet en mijn teamleden, weet ik zeker dat dit dit jaar gaat lukken.

In eigen land ga ik op veler verzoek - naast gastspreker voor bedrijven, ondernemers en scholen - één maal per maand open seminars geven. Daarnaast geef ik maandelijks een open Twitter Training voor ondernemers. Beide events zullen telkens in een andere plaats van Nederland gehouden worden. Tot slot zal aan het eind van 2012 mijn tweede boek verschijnen. Via al deze bedrijvigheid hoop ik - samen met mijn team - weer vele mensen te mogen laten ervaren dat er naast een onmogelijkheid, altijd een mogelijkheid zit.

“Dromen zijn zaadjes die je plant, Doelen zijn de acties die zorgen voor de groei van de plant, het succes is de bloem die gaat groeien.”